Szűrés
Márka
TOP termékek
Termékajánló

Márka: Royal Sponge


Sorrend:

Royal Prémium „Gold” mosogatószivacs 6 db
Legújabb prémium kategóriás termékünk, amely egyedülálló a piacon. Speciális, aranyszínű dörzsi felülettel ellátott mosogatószivacs, kíméletlen a szennyeződésekkel, de óvja az érzékeny felületeket. A különleges, nem karcoló felület aranyszínű csillámszemcsékkel van dúsítva, ezáltal igazán exkluzív megjelenést biztosít a terméknek.Ez az egyedülállóan hófehér szivacs az arany dörzsivel méltán válik mosogatónk díszévé. 
Royal Prémium törlőkendő 2 db
Ezt a prémium kategóriás termékünket a legjobb alapanyagokból,a legkorszerűbb technológiával készítjük. Az extra vastag, de mégis puha kendő, kiválóan alkalmas a háztartásban előforduló általános törlési feladatokra. Rendkívül magas cellulóz tartalma miatt kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik. A modern gyártástechnológia eredményeként nem szöszöl, így nyom nélkül töröl és tisztít. A különlegesen finom cellulóz szálaknak köszönhetően a legkényesebb felületek takarítására is használhat... 
Royal Antibakteriális mosogatószivacs 4 db
 
Royal Shine cellulóz szivacs "Ezüst S" 2 db
100% természetes cellulóz szivacs, rendkívüli nedvszívó képességgel, amely akár tömegének 10-12-szeresét képes folyadékból felszívni. 
  Royal Prémium mosogatószivacs körömkímélő peremmel 4 db
Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A könnyű és kényelmes használatot a körömkímélő perem biztosítja. 
Royal Prémium mosogatószivacs 6 db
Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A fehér szín a biztonságot, egyszerűséget és tisztaságot is szimbolizálja, leginkább pozitív jelentése van. 
Royal Antibakteriális mosogatószivacs "S" 2 db
 
Royal Extra fürdőszivacs "Masszázs lap" 1 db
Kiváló minőségű, egyedi kialakítású, felsőkategóriás termék. A hullámos felülete lágy, kellemes masszázshatást biztosít fürdés közben, a dörzsi felülete erőteljesebb tisztítóhatást biztosít. 
Royal Extra fürdőszivacs "Márvány" 1 db
Kiváló minőségű, antibakteriális hatású, márványszerű kialakítású, felsőkategóriás termék. 
Royal Extra fürdőszivacs "Szivárvány" 1 db
Kiváló minőségű, antibakteriális hatású, több színből, szivárványszerűen kialakított, felsőkategóriás termék. A lekerekített oldalának köszönhetően jó fogást biztosít. 

Sorrend:

Webáruház készítés