Szűrés
Márka
TOP termékek
Termékajánló

Mosogatószivacsok

Főkategória >Mosogatószivacsok

Sorrend:

Eco Natural mosogatószivacs Kókusz 2 db
 
Eco Natural mosogatószivacs Kender TOP 6 db
Természetes kenderrostból készített dörzsfelülettel és a hozzá illő kiváló minőségű poliuretán szivaccsal kialakított mosogatószivacs. A hatékony, de mégis kíméletes dörzshatást a felhasznált növényi eredetű anyagoknak köszönhetjük. Először kerül alkalmazásra a dió - és a kókuszdió héj, mint alkalmazott súrolóanyag. Újrahasznosított PET palackokat használtunk szövetstabilizálónak! 
Eco Natural mosogatószivacs formázott Kókusz 4 db
Természetes kókuszrostból készített dörzsfelülettel és a hozzá illő kiváló minőségű, körömkímélő peremmel ellátott poliuretán szivaccsal kialakított mosogatószivacs. 
Eco Natural mosogatószivacs Kókusz 6 db
A kókuszdiót borító természetes rostszálakat világszerte alkalmazzák ott, ahol nagy igénybevételnek kitett termékre van szükség. Termékünk esetében először alkalmazzuk e kitűnő alapanyagot, mosogatási, súrolási célra. Kihasználva a legmodernebb gyártástechnológiák, és a természetes alapanyagok kínálta minden lehetőséget, igazi prémium kategóriás terméket nyújtunk át Önnek! 
Eco Natural mosogatószivacs formázott Kender TOP 4 db
Természetes kenderrostból készített dörzsfelülettel és a hozzá illő kiváló minőségű, körömkímélő peremmel ellátott poliuretán szivaccsal kialakított mosogatószivacs. A hatékony, de mégis kíméletes dörzshatást a felhasznált növényi eredetű anyagoknak köszönhetjük. Először kerül alkalmazásra a dió - és a kókuszdió héj, mint alkalmazott súrolóanyag. Újrahasznosított PET palackokat használtunk szövetstabilizálónak! 
Eco Natural mosogatószivacs Kender 6 db
A kender az egyik legősibb ipari növény, már a kőkorban is használták. A kezdetektől fogva nem táplálkozási céllal, hanem rostjáért termesztették. Rostjai erősek, nedvességnek jól ellenállnak. Kitűnő műszaki szövet készíthető belőle. Termékünk esetében először alkalmazzuk e kitűnő alapanyagot, mosogatási, súrolási célra. Kihasználva a legmodernebb gyártástechnológiák, és a természetes alapanyagok kínálta minden lehetőséget, igazi prémium kategóriás terméket nyújtunk át Önnek!... 
Eco Natural mosogatószivacs formázott Kender 4 db
Természetes kenderrostból készített dörzsfelülettel és a hozzá illő kiváló minőségű, körömkímélő peremmel ellátott poliuretán szivaccsal kialakított mosogatószivacs. 
Mosogatószivacs 'N' 10 db
Normál méretű mosogatószivacsok mindennapos használatra, gazdaságos kiszerelésben. 
SponQ mosogatószivacs, extra (5+2)
 
Mosogatószivacs ECO 10 db
 
Nagyméretű mosogatószivacs közületeknek 4 db
 
Mosogatószivacs extra védőréteggel
Különleges minőségű, rugalmas és alaktartó szivacs, amelyet extra minőségű dörzsivel kombináltunk. A hagyományostól eltérően egy speciális minőségű plusz szivacsréteget is elhelyeztünk a termékben, amely a jobb habzást segíti elő és megakadályozza a szennyeződések beépülését a termékbe. A mosogatószivacs különlegességét a háromszínű kivitellel és a csomagolás vidám, divatos színeivel is megkülönböztetjük. 
Mosogatószivacs 'K' 10 db
Csökkentett méretű mosogatószivacsok mindennapos használatra, gazdaságos kiszerelésben. 
Mosogatószivacs 'Karcmentes' 2 db
Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, kímélő súrolófelülettel a kényes felületek (teflon, porcelán stb.) takarítására. 
Háztartási szivacs Extra 3 db
Általános háztartási használatra szánt szivacsok, amelyek több rétegből tevődnek össze. A rétegek közötti különbségek akadályozzák a tisztítószerek kimosódását, ezáltal kevesebb lesz a tisztítószer felhasználás. 
Spontex KüchenMax cellulóz szivacs
Kiváló nedvszívó képességű, biológiailag lebomló termék. Nyom nélkül töröl. 
Royal Prémium „Gold” mosogatószivacs 6 db
Legújabb prémium kategóriás termékünk, amely egyedülálló a piacon. Speciális, aranyszínű dörzsi felülettel ellátott mosogatószivacs, kíméletlen a szennyeződésekkel, de óvja az érzékeny felületeket. A különleges, nem karcoló felület aranyszínű csillámszemcsékkel van dúsítva, ezáltal igazán exkluzív megjelenést biztosít a terméknek.Ez az egyedülállóan hófehér szivacs az arany dörzsivel méltán válik mosogatónk díszévé. 
Royal Shine cellulóz szivacs "Ezüst S" 2 db
100% természetes cellulóz szivacs, rendkívüli nedvszívó képességgel, amely akár tömegének 10-12-szeresét képes folyadékból felszívni. 
Mosogatószivacs 'ezüst' 1 db
Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen. 
Mosogatószivacs 5 db
Mosogatószivacs mindennapos konyhai használatra, amelynek színes szivacsrétege segíti a mosogatószer kiváló habzását, erős dörzsi rétege pedig elbánik a legmakacsabb lerakódásokkal is. 
Mosogatószivacs formázott 3 db
Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen, gazdaságos kiszerelésben. 
Royal Antibakteriális mosogatószivacs 4 db
 
Mosogatószivacs 'Erős' 2 db
Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, extra erős súrolófelülettel a legmakacsabb szennyeződések ellen. 
  Royal Prémium mosogatószivacs körömkímélő peremmel 4 db
Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A könnyű és kényelmes használatot a körömkímélő perem biztosítja. 
Spontex BIG MAX mosogatószivacs 5 db
 
Royal Prémium mosogatószivacs 6 db
Egyedülállóan hófehér, exkluzív mosogatószivacs, amely speciális, nemkarcoló felületének köszönhetően, kiválóan alkalmas minden érzékeny felület hatékony tisztítására. A fehér szín a biztonságot, egyszerűséget és tisztaságot is szimbolizálja, leginkább pozitív jelentése van. 
Mosogatólap Superior Flexi 2 db
Egy vékony szivacs lapból és kiváló minőségű súrolólapból álló termék, amely hajlékonysága miatt alkalmas az eldugott, nehezen hozzáférhető helyek (pl. pohár, sarkok stb.) tisztítására. 
Mosogatószivacs formázott 2 db Antibakteriális
Ergonomikus kialakítású, antibakteriális mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel. 
Mosogatószivacs formázott 5 db
Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű kék súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen. Gazdaságos kiszerelésben. 
Royal Antibakteriális mosogatószivacs "S" 2 db
 
  Formázott karcmentes nagyméretű mosogatószivacs közületeknek
 
Mosogatószivacs
 
SponQ mosogatószivacs, formázott (4+2)
 
Mosogatószivacs formázott 4 db
Ergonomikus kialakítású mosogatószivacsokból összeállított szett. Egy általános célú termék, egy extra erős dörzshatású termék és két mintás dörzsivel ellátott termék alkotja. 
Mosogatószivacs 'Z' formázott 2 db
Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű, hullámos súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen. 
Mosogatószivacs 'Z' sima 2 db
Különleges minőségű, extra méretű mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű, hullámos súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen. 
Mosogatószivacs formázott 1 db
Ergonomikus kialakítású mosogatószivacs kiváló minőségű poliuretán habból, jó minőségű súrolófelülettel a makacs szennyeződések ellen. 
Formázott extra erős mosogatószivacs
 

Sorrend:

Webáruház készítés